Dołącz do Naszej społeczności
zobacz gdzie jesteśmy. |
picture picture picture picture
picture

Nowy wątek

Dzisiaj użytkownik: Mikuś222 utworzył wątek w kategorii: Biznes.

picture

Piszemy opinie

Każdy chce jak najwięcej wiedzieć o danym produkcie. Zapraszamy.

picture

Tworzymy forum

Każdy użytkownik przyczynia się to rozwoju tego forum. Dziękujemy.

Restauracja Gdańsk

Restauracja Gdańsk

Cześć, zamierzam zorganizować spotkanie klasowe w centrum Gdańska. Szukam fajnej restauracji z dobrym menu, gdzie nikt nam nie będzie przeszkadzać :) Proszę o wskazówki.

Marioleczka

Posty: 4

 
Tylko autorska kuchnia moim zdaniem się liczy. Półprodukty w restauracjach i mrożonki stopniowo odchodzą w zapomnienie. Możesz też poprosić, aby obsługa wysłała ci najciekawsze pozycje w menu na maila, np. z krótkim opisem. Kilka razy w ten sposób znalazłem ciekawe lokale. Pozdrawiam.

CHatka-eKo

Posty: 9

 
Kilka razy w miesiącu jestem na śniadaniach w Panoramie. To restauracja w Zieleniaku. Jaja sadzone i kawa to mój ulubiony zestaw na start. Na samą kawę warto do nich wstąpić. Lokal po Kuchennych Rewolucjach. Poziom obsługi fajny. Dostrzegają lojalnych klientów. Menu duże nie jest, ale przemyślane, a to jednak charakteryzuje dobre restauracje.

Jacek1812

Posty: 5

 
Korzystam raz w miesiącu (najczęściej) z sali w www.panoramarestauracja.pl do organizacji zamkniętych konferencji sprzedażowych. Lokal udostępnia salę w klimacie Starówki, co moim zdaniem odbija się na zainteresowaniu gości. 70 zł za godzinę. Lepszej oferty w centrum Gdańska nie widziałem. Na życzenie serwis kawowy, ale robię tak, że wcześniej pytam, kto jest zainteresowany dodatkowym wyżywieniem i wtedy indywidualnie można już ustalić. W restauracji jest widok na panoramę miasta. Wyraźnie podnosi się prestiż wydarzenia.

syrena88

Posty: 7

 
Moim zdaniem warto skierować się do lokali, które przeszły „Kuchenne Rewolucje” i utrzymują w dalszym ciągu solidny poziom.

TomekK

Posty: 4

 
Najlepiej korzystać w menu z „dania dnia”, bo najczęściej jest idealnie dopracowane. W praktycznie każdej restauracji takie podejście się sprawdza.

yetisize

Posty: 6